Rukometaš saslušan zbog incidenta u porodilištu

Beograd -- Rukometaš Nedeljko Jovanović koji je u porodilištu u Višegradskoj napravio incident nakon što se njegova supruga prerano porodila, saslušan je u policiji

Izvor: B92, Blic, Tanjug, prva
Podeli
Ilustracija: Getty Images
Ilustracija: Getty Images

To je potvrđeno televiziji Prva.

Saslušanje u policiji naložilo je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, kao i da se uzmu izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, a koji je, prema pisanju medija, on izazvao.

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju. Traženi su i video snimci događaja.

Kako je pisao i B92.net, Jovanović je napravio materijalnu štetu i nepristojno se ponašao prema osoblju. Iz Višegradske su za naš sajt rekli da neće komentarisati ovaj incident.

Drugi mediji su preneli da je rukometaš priznao da je izazvao incident i da se izvinjavao.

Cela drama odigrala se preksinoć u porodilištu u Višegradskoj kada je verenica proslavljenog rukometnog reprezentativca zbog komplikacija rodila bebu u šestom mesecu trudnoće, sa svega 600 grama.

Izbezumljeni rukometaš, upao je u porodilište gde je pokušao da razvali vrata, vikao i krivio lekare, a potom čak ušao u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen, naveo je Blic.

Hronika

strana 1 od 108 idi na stranu