Joksimović: Do kraja juna još dva ili tri poglavlja

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izrazila je uverenje da će Srbija do kraja juna otvoriti dva ili tri poglavlja u pregovorima sa EU.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

21:01

Joksimović: Do kraja juna još dva ili tri poglavlja
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

"Radimo intenzivno na tome. To je ono što pokazuje stabilnost reformi i što građani očekuju da ćemo reformisati zemlju. Niko ne treba da potceni značaj imidža i kontakata u međunarodnim odnosima. Srbija to dugo na ovaj način nije imala", rekla je Joksimović novinarima u Sofiji posle sastanka Evropske narodne partije (EPP).

Ona je navela da je uvek realistična i da, pošto dugo učestvuje na ovakvim sastancima, može da kaže da postoji očekivanje da Srbija ubrza svoje reforme.

"Ne doživljavam to uvek kao kritiku, već očekivanje od onog koji je najsposobniji", rekla je Joksimović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: