Podignuta optužnica za ubistvo ispred "Nane"

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Nedeljka Grbovića zbog sumnje da je ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred kluba "Nana" na Senjaku.

Izvor: B92

Utorak, 15.05.2018.

11:53

Podignuta optužnica za ubistvo ispred
Ilustracija: Thinkstock

To ubistvo dogodilo se u decembru prošle godine.

Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Istom optužnicom još trojica okrivljenih se terete za učestvovanje u tuči, dodala je Sekulić. Među njima su i dvojca optuženih i slučaju “bentli”, Miloš Tančev i Stevan Dukić.

Pored njih dvojice za učešće u tuči u beogradskom noćnom klubu optužen je i Stefan Šapurić.

U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku oko pet sati ujutru ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen. Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

Dukić i Tančev su bili u "bentliju" koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vučića, 1. septembra na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović, koji je prošlog meseca ubijen u centru Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: