Danas: Rekonstrukcija do kraja juna, odlazi pet ministara

Promene u Vladi Srbije uslediće do kraja juna a najmanje petoro ministara moglo bi da ostane bez funkcije, preneo je list "Danas" u izdanju od utorka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2018.

23:20

Danas: Rekonstrukcija do kraja juna, odlazi pet ministara
Ilustracija: Thinkstock

Po nezvaničnim saznanjima lista, premijerka Ana Brnabić mogla bi da obavlja i funkciju vršioca dužnosti ministra finansija pošto je dosadašnji ministar Dušan Vujović još prošle nedelje podneo ostavku iz ličnih razloga.

List navodi i da će posle nedavnog sukoba sa premijerkom oko hrvatske slikovnice koja navodno promoviše gej brakove, Vladu Srbije verovatno napustiti i ministarke infrastrukture i evropskih integracija, Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović.

Ministarstvo kulture bi umesto Vladana Vukosavljevića mogli da preuzmu direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung ili direktor Muzeja savremene umetnosti Slobodan Nakarada dok je neizvesno da li će funkcije zadržati ministri sporta i zaštite životne sredine, Vanja Udovičić i Goran Trivan.

List navodi i da je najneizvesnije ko će naslediti Gorana Kneževića na funkciji ministra privrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: