Organizatori festivala: Mladić umro u ambulantnim kolima

Organizatori "Green love Festivala" u Novom Sadu, saopštili su da mladić nije preminuo na samom događaju, već u ambulantnim kolima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2018.

18:06

Organizatori festivala: Mladić umro u ambulantnim kolima
Screenshot

Oni navode da je obezbeđenje tog festivala primetilo da mladiću nije dobro i izvelo ga iz gužve kako bi mu bila ukazana pomoć.

"Mladić nije preminuo na događaju 'Green Love', kao što se spekuliše, već u ambulantnim kolima Hitne medicinske pomoći. Organizatori festivala su kao i tokom svakog izdanja obezbedili licencirano obezbeđenje, dežurstvo hitne pomoći i dodatno ljudstvo iz Crvenog krsta", piše u saopštenju.

U noći između subote i nedelje radnici obezbeđenja "Green love Festivala" primetili su u gužvi mladića koji se nije osećao dobro i svesnog ga izveli sa festivala ispred SPENS-a, gde je događaj održan, kako bi mu lekari ukazali pomoć.

"Mladić je bio svestan i razgovarao je sa lekarima. Njegovo stanje se u jednom momentu pogoršalo i pored višeminutnog ukazivanja lekarske pomoći u ambulantnim kolima na putu ka Urgentnom centru i borbe za njegov život, nažalost momak je preminuo", piše u saopštenju organizatora. Kako se navodi, o događaju je odmah obaveštena policija i na lice mesta izašao je dežurni tužilac, a telo mladića na kojem nije bilo povreda poslato je u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, dodali su organizatori.

Organizatori su izjavili iskreno saučešće porodici preminulog mladića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: