"Nemamo potvrdu da je ubijen Đuričić, nadamo se..."

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da će iz Južnoaftičke Republike najverovatnije danas ili sutra poslati zvaničan dokument o identitetu ubijene osobe.

Izvor: Tanjug
Podeli
screenshot
screenshot

Sumnja se da je ubijen Milan Đuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja.

Stefanović je, gostujući na televiziji "Pink", rekao da policija još nema zvaničnu potvrdu da je u Južnoj Africi ubijen Đuričić.

"Mi smo insistirali od prvog trenutka kada se u medijima pojavila ova informacija i preko Interpola smo pokušali da dođemo do informacija da li je ovo tačno pošto se radi o našem državljaninu. Do sada nismo dobili zvaničnu potvrdu iz JAR", rekao je on.

Kaže da su nadležni iz te zemlje vrlo oprezni prilikom identifikacije tela i da će Srbija sačekati zvaničan dokument, bez kojeg bi sve bilo samo nagađanje.

"Nadam se da će možda danas ili sutra poslati taj dokument", dodao je Stefanović.

Ministar je napomenuo da neki naši državljani odlazeći uglavnom u Južnu ameriku zbog svojih vojničkih znanja obezbeđuju konvoje droge i da je Srbija veoma zaintereosvana da prati njihovo kretanje kako bi se presekli i ti lanci droge i te naše državljane privede pravdi.

strana 1 od 105 idi na stranu