Dačić: Ulazi deset top-modela, znači lepotice...

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je uz "praznično" najavljivanje diplomatskog rata sa Hrvatskom u Informeru, u ponedeljak imao nastup i na TV Hepi.

Izvor: B92, Blic
Podeli
EPA/Georg Hochmuth
EPA/Georg Hochmuth

Kako su preneli mediji, prvi potpredsednik Vlade Srbije je gostujući u jutarnjem programu te televizije pričao o ”lepim ženama, manekenkama i prvom čoveku Belorusije Aleksandru Lukašenku”, kao i o sastanku koji je imao sa njim.

“Otvaraju se vrata, ulazi deset top-modela, znači lepotice, i svaka nosi po jednu kafu ili čaj. Kada sam to video, odmah sam mu predložio da razmenjujemo osoblje”, rekao je Dačić.

Blic je preneo da je Dačić govorio i o tome kako se tokom svojih putovanja susretao sa lepim ženama, a istakao je i da ima specifičan odnos sa portparolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusije, “sa kojom stalno razmenjuje poklone”.

“Nedavno sam joj poklonio licidersko srce i ona mi je posle dva dana poslala poruku "Da li se ovo jede?" Kad sam joj odgovorio da je bolje da ga sačuva za uspomenu, ona je odgovorila da ga je već pojela”, ispričao je Dačić.

Šta je srpski ministar spoljnih poslova rekao o “diplomatskom ratu sa Hrvatskom” pročitajte u posebnoj vesti.

strana 1 od 268 idi na stranu