Dačić od srede u poseti Indiji, Nepalu i Šri Lanki

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće od 2. do 8. maja u bilateralnoj poseti Indiji, Nepalu i Šri Lanki, saopšteno je iz MSP.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2018.

12:44

Dačić od srede u poseti Indiji, Nepalu i Šri Lanki
Foto: EPA / Ðorðe Saviæ

Kako navode, Dačić će se tokom posete susresti sa najvišim zvaničnicima tri zemlje.

“Jačanje sveukupnih bilateralnih odnosa sa ovim tradicionalno prijateljskim zemljama, kao i dogovori o modalitetima unapredjenja saradnje u svim oblastima od obostranog interesa, biće na dnevnom redu očekivanih susreta ministra Dačića”, saopštilo je resorno ministarstvo.

“Poseta ovim zemljama biće i prilika da ministar Dačić detaljno izvesti svoje sagovornike o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i da prenese zahvalnost srpske Vlade na njihovoj podršci teritorijalnom integritetu i nacionalnom suverenitetu Srbije”, dodaju iz Ministarstva spoljnih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: