Brnabićeva: Lapsus, kontramere ipak sutra

Vlada Srbije će sutra na redovnoj sednici doneti mere, kao odgovor na odluku Hrvatske da zabrani ministru odbrane Aleksandru Vulinu ulazak u tu državu.

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2018.

13:54

Brnabićeva: Lapsus, kontramere ipak sutra
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

To je potvrdila premijerka Ana Brnabić i dodala da ima predlog odluke.

"Imam predlog, jutros sam radila na tome", rekla je Brnabićeva novinarima i izvnila se što je juče napravila lapsus rekavši da će vlada o tim merama odlučiti danas.

Brnabićeva je to rekla novinarima u Prvom osnovnom sudu, gde je prisustvovala prezentaciji pravosudno-informacionog sistema.

Da podsetimo, Brnabićeva je juče potvrdila da će biti kontramera, a na pitanje koje konramere Srbija planira da usvoji, premijerka je rekla – “Videćete sutra“.

O kontramerama je danas govorio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je naveo da će Srbija preduzeti recipročne mere zbog odluke Hrvatske da srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin nije dobrodošao u tu zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: