Ispitani Luka Lazukić i Nataša Bekvalac

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Luka Lazukić povodom krivične prijave policije kojom se tereti za porodično nasilje nad suprugom.

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

14:20

Ispitani Luka Lazukić i Nataša Bekvalac
Ilustracija: Thinkstock

Saslušanje Lazukića, koji je u tužilaštvo došao u pratnji pet advokata, trajalo je sat i 40 minuta, a potom je iskaz sala i Nataša Bekvalac.

Lazukić u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i supruge Nataše Bekvalac bilo u noći između 13. i 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Bekvalac je ispitana u svojstvu oštećene, a u tužilaštvo je došlo u pratnji tri punomoćnika - advokata.

Nakon Nataše Bekvalac tužilaštvo je ispitalo i bebisiterku njihovog zajedničkog deteta.

Povodom krivične prijave koju je suprug podneo protiv Nataše Bekvalac zbog lažnog prijavljivanja, saslušanja će biti naknadno zakazana.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

Njemu je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Pored prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Takođe, podneo je u zahtev policiji za odredivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: