BG: Uhapšen muškarac, za nedelju dana pokušao dva ubistva

Beogradska policija uhapsila je P. P. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je 17. aprila u Ulici braće Jugovića izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

13:02

BG: Uhapšen muškarac, za nedelju dana pokušao dva ubistva
Ilustracija: Thinkstock

Kako se navodi, on je tada nožem više puta u stomak ubo tridesetdvogodišnjeg muškarca.

Takođe, sumnja se da je osumnjičeni P.P. jutros oko 4.30 časova, u Ulici Ljubiše Miodragovića u naselju Mirijevo, iz vatrenog oružja ranio tridesetjednogodišnjeg muškarca i naneo mu teške telesne povrede.

Policija je osumnjičenog P.P. uhapsila neposredno nakon izvršenja krivičnog dela, kada je pokušao da se udalji sa lica mesta vozilom marke “pežo”, koje je prethodno ukrao.

Kod njega je pronađen revolver iz koga je, kako se sumnja, ranio tridesetjednogodišnjeg muškarca, saopšteno je iz MUP.

Osumnjičenom P.P. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će, po nalogu tužioca, biti podneto više krivičnih prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, teška telesna povreda, nedozvoljana proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja, kao i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: