BG: Tri udesa, povređeno četvoro

U Beogradu se noćas dogodilo tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.04.2018.

08:24

BG: Tri udesa, povređeno četvoro
Screenshot

Prema njenim rečima, prvi udes se dogodio u Karađorđevoj ulici kod okretnice tramvaja 2, u 22.00 sinoć, kada je 19-godišnji mladić pao sa motora. On je prevezen na ortopediju Urgentnog centra.

Dve osobe su zadobile lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas u 01.10 na Novosadskom autoputu iz smera Batajnice ka Dobanovcima, a prevezene su na neurohirurgiju i ortopediju Urgentnog centra.

U Dukatskoj ulici kod broja 18 na Voždovcu dogodio se treći udes u kojem je lakše povređen muškarac starosti oko 33 godine koji je prevezen u Urgenti centar.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 104 intervencije od kojih 21 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljale osobe sa hipertenzijom, rekla je Macura i istakla da je bilo i osoba u alkoholisanom stanju kao i slučajeva agresije.

Juče u toku dana Hitna pomoć je zabeležila 131 intervenciju od kojih 41 na javnom mestu i deset saobraćajnih nezgoda među kojima jedan sa teškom povredom.

Teške povrede glave zadobila je dovojčica starosti oko deset godina u udesu koji se dogodio juče u 9.15 u Prvomajskoj ulici kod broja 95 u Zemunu. Ona je prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Portparolka Hitne pomoći je Tanjugu rekla da je 31. Beogradski maraton prošao bez težih povreda, te da su zabeležene samo lakše povrede u vidu ogrebotina, oguljotina i kolapsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: