"Ministarka u tuđem oku vidi trn, u svom ne vidi balvan"

Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kritikovao je ministarku Zoranu Mihajlović jer je branila ministra Aleksandra Vulina kome je zabranjen ulazak u Hrvatsku.

Izvor: Beta

Nedelja, 22.04.2018.

16:31

On je ministarki poručio da "u tuđem oku vidi trn, a u vlastitom ne vidi balvan".

"Podsećamo potpredsednicu Vlade da je Srbija sa ovakvom vlašću jedina država u Evropi u kojoj osuđeni ratni zločinci sede u parlamentarnim klupama, jedina država u kojoj se opozicioni poslanici u parlamentu izlažu fizičkom linčovanju i nezabeleženom maltretiranju, država čiji ministar odbrane javno huška na regionalne sukobe i bezakonje govoreći da će ulaziti na teritoriju susednih suverenih država kada njemu to padne na pamet", naveo je Kostreš u saopštenju.

On je ocenio da Zorana Mihajlović "po zadatku glumi prozapadnu frakciju režima" i optužio je da učestvuje u ponovnom paljenju vatri u regionu, podržavajući sukob koji je, svojim ekstremističkim izjavama, raspalio Aleksandar Vulin.

"Još jednom se pokazuje da nacionalistima nije stalo do žrtava i da im one samo koriste za zloupotrebu i u cilju otpočinjanja novih sukoba. Zbog čega Zorana Mihajlović u tuđem oku vidi trn, a u svom balvan ne primećuje", naveo je Kostreš.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je ranije da je zabrana ulaska Vulinu u Hrvatsku zbog izjave u medijima kršenje najosnovnijih prava na kojima počiva Evropa i dodala da svakako neće doprineti dobrim odnosima Srbije i Hrvatske koji su tek počeli da se popravljaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: