"Hrvatska vodi svoju politiku, mi znamo svoju"

Reagujući na proglašenje ministra odbrane Aleksandra Vulina za personu non grata u Hrvatskoj, ministar Zoran Đorđević kaže da se ne bi mešao u politiku vlade HR

Izvor: Tanjug

Nedelja, 22.04.2018.

12:51

Foto: Tanjug

"Ne bih se mešao u politiku Vlade Hrvatske, oni vode svoju politiku. Mi znamo koju politiku vodi Vlada Srbije, mi smo slobodarski narod koji ima pravo da se seća svega što se desilo u prošlosti", rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević novinarima u Beogradu.

On je naglasio da nemamo pravo to da zaboravimo, upravo iz razloga da nam se takve stvari ne bi dešavale u budućnosti.

Đorđević je istakao da će se Srbija truditi da ima najbolje odnose sa svojim susedima.

"Mislim da je to jedini način da, kao region, i ovaj deo Balkana prosperira, da budemo uspešni u ovome što radimo i da jednog dana budemo rame uz rame sa najrazvijenijim zemljama Evropske unije", dodao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: