Tramp "iz poštovanja" ne ide na sahranu Barbare Buš

Predsednik SAD Donald Tramp neće prisustvovati sahrani bivše prve dame i žene bivšeg američkog predsednika Džordža Buša "iz poštovanja", saopštila je Bela kuća.

Izvor: Tanjug

Petak, 20.04.2018.

20:08

Tramp
Foto: GettyImages

Takođe je saopšteno da se Tramp neće pojaviti na sahrani Barbare Buš u petak zbog "pometnji koje bi izazvalo njegovo obezbeđenje", prenosi BBC.

U ime predsedničke porodice SAD, na sahrani će se pojaviti prva dama SAD, Melanija Tramp.

Tramp je nakon vesti da je preminula Barbara Buš u sredu rekao da je ona bila "divna osoba" i "izrazito patriotski nastrojena žena, velike vere".

BBC, međutim, izražava sumnju da se u pozadini ove Trampove odluke kriju loši odnosi koje ime sa porodicom Buš i navodi da je to moglo da se vidi i tokom stranačke trke republikanaca za kandidata za predsedničke izbore u SAD 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: