Jerkovljeva: Nisam se bojala radikala ni devedesetih

Poslanica DS u Skupštini Aleksandra Jerkov rekla je da se radikala nije bojala ni devedesetih, kada su bili strašniji i brojniji, pa ih se ne boji ni danas.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

12:24

Jerkovljeva: Nisam se bojala radikala ni devedesetih
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

To prenosi Večernji list i navodi da je ona istakla da je to poruka svim građanima koji se usude da dignu glavu i kažu nešto što nekome ne odgovara.

Podsetimo, ona je na svom poslaničkom mestu zatekla poruku “kurvo ustaška”, pošto je prethodno iznela zahtev da se Vojislavu Šešelju oduzme mandat jer je osuđen pred Haškim tribunalom.

Takođe, ona je stala u zaštitu predsednika Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine Tomislava Žigmanova, koji je, kako primećuje Večernji list, jedini Hrvat u Skupštini Srbije.

“Kolega Žigmanov je danima meta radikala i najrazličitijih uvreda na nacionalnoj osnovi u Skupštini, na šta predsednica Skupštine i ostali poslanici nisu reagovali. Pitala sam i šta će se učiniti sa mandatom Šešelja, pošto je pravosnažno osuđen i po našim zakonima ne sme da bude poslanik”, rekla je Jerkovljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: