Opet hrana za pse puna eksera na ulicama Pančeva

Hrana “nafilovana“ ekserima, namenjena psima, ponovo se našla na ulicama Pančeva. Ovo je drugi ovakav incident u proteklih nekoliko meseci.

Izvor: B92

Sreda, 18.04.2018.

20:01

Opet hrana za pse puna eksera na ulicama Pančeva
Foto: "Snoopy-vet" - uz dozvolu autora

Hrana je ponovo ostavljena u blizini veterinarske ambulante “Snoopy-vet“ koja je ovakav slučaj već prijavljivala policiji.

Da podsetimo, u februaru je hrana za pse puna eksera ostavljena ispred ambulante namenjena psima koji žive na obližnjem gradilištu. Jedan pas je pojeo nekoliko komada, ali je pukom srećom preživeo.

Ovoga puta, kako su za B92.net naveli iz “Snoopy-vet“, hranu je slučajno našla žena koja je šetala pse.

“Nismo videli da li je neko pojeo, za sada su svi dobro, ali pratićemo stanje ovih dana. Policija je pozvana, niko se još nije pojavio, pošto su navodno sve patrole zauzete. Rekli su da će poslati čim neko bude slobodan“, navode u ambulanti.

Policija je, da podsetimo, prošlog puta izašla na teren, međutim, kako navode u ambulanti, epiloga i dalje nema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: