Šešelj: Da se Jerkov ogadi život, razbiću njušku muškarcu

Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj izjavio je da radikali neće da tuku poslanicu DS Aleksandru Jerkov.

Izvor: Beta

Utorak, 17.04.2018.

16:32

Šešelj: Da se Jerkov ogadi život, razbiću njušku muškarcu
Foto: EPA / Koca Sulejmanoviæ

On je dodao da će je do kraja života da je nazivaju pogrdno.

"Što joj se pre ogadi život to bolje", rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i dodao da jedva čeka da razbije njušku nekom muškarcu.

On je povodom navoda poslanika DS da su radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj, rekao da joj niko nije pretio.

Šešelj je ocenio i da su demokrate Jerkov "isturile" da traži njegovo oduzimanje poslaničkog mandata, jer znaju da radikali neće da tuku žene.

Šef poslaničke grupe DS Goran Ćirić izjavio je ranije danas da su poslanici radikala u skupštinskoj sali na najbrutalniji način i uz fizičke pretnje vređali Aleksandru Jerkov.

Ćirić je novinarima u parlamentu rekao da su pretnje usledile pošto je Jerkov u skupštinskoj sali pitala da li će Administrativni odbor i Skupština oduzeti mandat lideru radikala Vojislavu Šešelju, jer je osuđen pred Haškim tribunalom za ratni zločin, da je posle toga usledio niz uvreda, i da su je pošto je ostala sama u sali bez kolega iz DS-a, okružili i pretili.

"Okružili su je, seli oko nje i najbrutalnije vređali i pretili da će joj razbiti njušku i da treba da pazi šta će da radi narednih dana", rekao je Ćirić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: