Šešelj: Da se Jerkov ogadi život, razbiću njušku muškarcu

Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj izjavio je da radikali neće da tuku poslanicu DS Aleksandru Jerkov.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: EPA / Koca Sulejmanović
Foto: EPA / Koca Sulejmanović

On je dodao da će je do kraja života da je nazivaju pogrdno.

"Što joj se pre ogadi život to bolje", rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i dodao da jedva čeka da razbije njušku nekom muškarcu.

On je povodom navoda poslanika DS da su radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj, rekao da joj niko nije pretio.

Šešelj je ocenio i da su demokrate Jerkov "isturile" da traži njegovo oduzimanje poslaničkog mandata, jer znaju da radikali neće da tuku žene.

Šef poslaničke grupe DS Goran Ćirić izjavio je ranije danas da su poslanici radikala u skupštinskoj sali na najbrutalniji način i uz fizičke pretnje vređali Aleksandru Jerkov.

Ćirić je novinarima u parlamentu rekao da su pretnje usledile pošto je Jerkov u skupštinskoj sali pitala da li će Administrativni odbor i Skupština oduzeti mandat lideru radikala Vojislavu Šešelju, jer je osuđen pred Haškim tribunalom za ratni zločin, da je posle toga usledio niz uvreda, i da su je pošto je ostala sama u sali bez kolega iz DS-a, okružili i pretili.

"Okružili su je, seli oko nje i najbrutalnije vređali i pretili da će joj razbiti njušku i da treba da pazi šta će da radi narednih dana", rekao je Ćirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 268 idi na stranu