Skupština o amandmanima na set finansijskih zakona

Skupština Srbije nastavila je danas rad, poslanici postavljaju pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti.

Izvor: B92

Utorak, 17.04.2018.

07:20

Skupština o amandmanima na set finansijskih zakona

Poslanicima je to omogućeno Poslovnikom o radu parlamenta na početku rada svakog utorka i četvrtka.

Posle toga Skupština bi trebalo da nastavi raspravu o amandmanima na Predlog zakona o planskom sistemu Srbije koji, ;prema navodima predstavnika Vlade, pokriva sve ključne aspekte socijalne i ekonomske razvojne politike i potpomaže razvoju i rastu Srbije, autonomne pokrajine i lokalne samouprave.

Rasprava u pojedinostima počela je juče kada se uglavnom raspravljalo o amandmanima poslanika vladajuće većine iz Srpske napredne stranke koji su podneli oko 380 amandmana u kojima se najčešće "osvrću" na potrebu ekonomskog razvoja, prava deteta, privrednog razvoja, razvoja medicinskih ustanova, razvoj lokalne samouprave...

Na taj predlog zakona podneto je ukupno 534 amandmana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: