Vranje i Bujanovac: Uhapšeni zbog nasilja u porodici

Dvojica muškaraca iz okoline Vranja i Bujanovca uhapšeni su zbog odvojenih slučajeva nasilja u porodici, saopstila je PU Vranje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2018.

12:51

Vranje i Bujanovac: Uhapšeni zbog nasilja u porodici
Ilustracija: Thinkstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. I. (26) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Osumnjičeni se tereti da je u svojoj porodičnoj kući fizički napao brata i nevenčanu suprugu.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. I. je odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasil?e u porodici, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su S. H. (29) iz okoline Bujanovca.

Sumnja se da je S. H. u svojoj porodičnoj kući, nakon kraće rasprave, oštrim predmetom napao oca i naneo mu lake telesne povrede.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Bujanovcu, S. H. je odredjeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu, mavadeno je u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: