KG: 12 sati nag bio zaglavljen u prolazu od 20 cm

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2018.

14:46

KG: 12 sati nag bio zaglavljen u prolazu od 20 cm
Foto: Gettyimages

Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana Glišića, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta.

Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je rekao agenciji Beta da su spasioci morali da probiju zid na jednom objektu kako bi došli do zaglavljenog muškarca.

"To je bilo jedino rešenje kako bismo došli do muškarca koji je, prema našim saznanjima, više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu između jedne stambene zgade novije gradnje i kuće. Bili smo vrlo pažljivi zbog elektroinstalacija u kući i da ne povredimo osobu", rekao je Milošević.

Spaseni muškarac je bio nag i u svesnom stanju, odmah je primio infuziju i Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar.

U spasavanju je učestvovalo sedam pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade sa dva vozila i opremom za spasavanje iz ruševina.

Nije poznato kako se čovek našao zaglavljen u tako uskom prolazu.

Milošević je naveo da su vatrogasci istog čoveka i juče spasli, kada je skočio sa mosta u mestu Božurnja u opštini Topola.

Spaseni muškarac je srednjih godina i iz jednog sela kod Kraljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: