"Da sam na mestu Đukanovića, stideo bih se"

Kandidat predsednika na izborima u Crnoj Gori Mladen Bojanić izjavio je da lideru DPS Milu Đukanoviću neće čestitati pobedu na izborima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 15.04.2018.

22:37

Foto: Tanjug/AP

Kako kaže, da je on na mestu Đukanovića "stideo bi se, a ne slavio".

Bojanić tvrdi da je Đukanović pobedio na osnovu ucena, pritisaka i poslušnika iz državne administracije: "On zna kakav je to rezultat”, rekao je Bojanić novinarima u izbornom štabu.

Zahvalivši biračima koji su mu dali glas, Bojanić je rekao da su to glasovi “čistog srca i bez pritiska”.

"Crna Gora je birala tako kako je birala. Ponosan sam na rezultat otvorene i iskrene kampanje”, rekao je Bojanić i dodao da je Đukanović "zarobio državu i sve institucije" koje su, kako kaže, nakon izbora “ostale pod njegovim skutima”.

Bojanić je najavio da će nastaviti da se bori, a svojim biračima poručio da ove rezultate ne shvate kao poraz, već je to osnova za dalju borbu.

"Nastaviću borbu da oslobodim Crnu Goru od Đukanovića i njegove diktature”, rekao je Bojanić.

Na pitanje u nedelju uveče da li priznaje pobedu Đukanovića, Bojanić je rekao da nema šta da prizna ili ne prizna, jer konačnih rezultata još nema.

On je opoziciji poručio da posle ovih izbora treba da razmisle kako da se postave prema svemu ovome.

"Neću im se mešati, verovatno će izvući pouku iz svega toga. Ja sam spreman da nastavim borbu, a kakva će ona biti viećemo u narednim danima”, rekao je Bojanić i ponovio da ne namerava da osnuje svoju partiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: