BG: Ubio ženu, potom i sebe

U Beogradu se noćas dogodilo ubistvo i samoubistvo, kada je je 55-godišnji muškarac pucao u u nevenčanu suprugu, a potom se i sam ubio.

Izvor: B92

Subota, 14.04.2018.

08:59

BG: Ubio ženu, potom i sebe
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Kako nezvanično saznaje B92, pištolj kojim je zločin počinjen, ubica i samoubica držao je u ilegalnom posedu.

Tragedija se dogodio u 20.39 sati u Ulici Ljube Rankovića 42 u Ostružnici.

MUP je za Tanjug potvrdio da je muškarac usmrtio svoju nevenčanu ženu, a potom sebe.

Istraga je u toku, dodaju iz Odeljenja za medije i komukacije MUP-a Srbije.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekal je ranije Tanjugu da je muškarac pucao u svoju majku, ali da je metak promašio i ubio njegovu sestru nakon čega je izvršio samoubistvo.

U 22.47 sati, u Radničkoj ulici kod OMV pumpe, MUP je javio da je oboreno dete u saobraćaju, ali Hitna pomoć na licu mesta nije zatekla nikog povređenog.

Pola sata ksnije u Zemun Polju, u Ulici Bate Aleksića, palo je dvogodišnje dete i povredilo glavu, nakon čega je prevezeno u Urgentni centar.

Kako je Macura navela, Hitna pomoć je noćas imala 117 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, a zabeležene su i tuče, kojih je bilo i po splavovima.

Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani, astmatičari i hipertoničari.

Juče je, kako je dodala, zabeležena 131 intervencija od kojih 40 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda, među kojima nijedna nije bila s teškim povredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: