Proširen spisak kriminalaca kojima je zabranjen ulaz u SRB

Spisak kriminalaca iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u Srbiju, postoji od ranije, ali je proširen prošle subote, piše "Politika".

Izvor: B92

Sreda, 04.04.2018.

00:12

Proširen spisak kriminalaca kojima je zabranjen ulaz u SRB

Imena u tom regustru su tajna, ali sve upućuje na to da je reč o članovima ozloglašenih kotorskih klanova - "škaljarskog" i "kavačkog".

Prema saznanjima "Politike", taj registar je prethodni put "osvežen" nakon likvidacije Aleksandra Stankovića 14. oktobra 2016. godine u Beogradu. Tada je policija Srbije za ovaj zločin direktno optužila mafijaške klanove iz Crne Gore i objavila rat protiv "škaljaraca" i "kavčana".

"U skladu sa članom 11 Zakona o strancima može se zabraniti ulazak u našu zemlju stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbiije i njenih građana", kažu u MUP-u.

Samo od početka ove godine, u prestonici je bilo pet mafijaških ubistava, od kojih se četiri povezuju sa obračunima kriminalaca iz Crne Gore, dodaje "Politika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: