Ubijena dvojica muškaraca, blokirana Podgorica FOTO/VIDEO

Dve osobe koje su ranije ranjene u pucnjavi u centru Podgorice, preminule su od posledica ranjavanja, potvrđeno je medijima iz Urgentnog centra KCCG.

Izvor: B92

Subota, 31.03.2018.

13:57

Ubijena dvojica muškaraca, blokirana Podgorica FOTO/VIDEO

U pucnjavi koja se oko podne dogodila u centru Podgorice ranjeni su M.Š. i R.J, potvrdila je policija koja traga za počiniocem koji je u bekstvu.

Do pucnjave u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga došlo je oko podne i na očigled brojnih prolaznika.
Policijska istraga je u toku i za sada nema više detalja nadležnih organa o novom incidentu u glavnom gradu Crne Gore, sedmom u poslednjih mesec dana.
Mediji su objavili identutete preminulih i navode da je reč o Milošu Šakoviću i Radivoju Jovanoviću iz Podgorice.
Prema navodima medija, iz automobila je izašla osoba s kačketom koja je pucala u Šakovića i Jovanovića koji su sedeli za različitim stolovima u bašti podgoričkog lokala “Forum” u centru Podgorice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: