Oblačno, kišovito, vetrovito i osetno hladnije

U Srbiji će u nedelju biti pretežno oblačno, vetrovito i osetno hladnije, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Subota, 31.03.2018.

23:44

Oblačno, kišovito, vetrovito i osetno hladnije
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, na jugu i istoku moguća je promenljiva oblačnost, lokanim pljuskovima i grmljavinom.

Posle podne se na severu i zapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Duvaće umeren i jak, zapadni i severozapadni vetar, koji će uveče biti u slabljenju.

Jutarnja temperatura će biti od šest do 12, najviša dnevna od 12 do 17 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, vetrovito i osetno hladnije, povremeno sa kišom. Duvaće umeren i jak, zapadni i severozapadni vetar. Kasnije posle podne i uveče očekuje se prestanak padavina i razvedravanje.

Jutarnja temperatura će biti 10, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Narednih dana će biti pretežno sunčano i toplije, samo u četvrtak i petak uz prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, lokalnom pojavom pljuskova sa grmljavinom i padom temperature.

Biometeorološka prognoza za 1. april, 2018:

Biometeorološke prilike neće pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osetiti srčani i cerebrovaskularni bolesnici, kao i osobe sa respiratornim oboljenjima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova, glavobolje i neraspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: