Haradinaj: Vučić da shvati...; Đurić: Spremaju rat

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je putem Fejsbuka da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

Izvor: B92

Sreda, 28.03.2018.

20:28

Haradinaj: Vučić da shvati...; Đurić: Spremaju rat
Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

On je na ovoj društvenoj mreži napisao da Srpska lista treba da se vrati za sto i diskutuje o zajedničkim temama za dobrobit svih građana.

"Ultimatum je pogrešan pristup, jedina formula je legitimna i ustavna osnova. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo", napisao je Haradinaj.

On je porukom na Fejsbuku najavio da će o ovim i drugim temama pričati na prištinskoj televiziji.

Iz izjava Ramuša Haradinaja svima postaje jasno da u Prištini na funkcijama sede ljudi koji ne žele mir, već spremaju rat, istakao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"U pravu je Ramuš Haradinaj da ne možže biti podele i razmene teritorija Kosova i Metohije, jer je cela teritorija KIM deo Republike Srbije", naveo je Đurić na Tviteru, odgovarajući na najnovije stavove kosovskog premijera.

Haradinaj je prethodno na Fejsbuka poručio da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

"Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo", napisao je Haradinaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: