EPA: Đurićev "lajk" iz blindiranog vozila u Prištini FOTO

Evropska foto agencija (EPA) objavila je fotografiju na kojoj se, kako navode, vidi Đurić koji pokazuje “palac gore“ kroz vrata blindiranog vozila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2018.

20:32

EPA: Đurićev
Foto: EPA / Valdrin Xhemaj

EPA uz fotografiju ruke koja pokazuje "lajk" navodi da je reč o Marku Đuriću.

Podsećamo, Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, uhapšen je nešto posle 17 časova u Kosovskoj Mitrovici, potom su ga sproveli u Prištinu, a nakon toga je preko Merdara odveden u centralnu Srbiju.

Pripadnici kosovske policije naoružani dugim cevima bacili su šok bombe ispred Mitrovačkog dvora u pokušaju da rasteraju Srbe koji im nisu dozvolili da uđu u prostoriju u kojoj je bio zakazan okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu.

Kako javlja reporter agencije Beta, prilikom upada policije u prostorije Mitrovačkog dvora, čuli su se pucnji, lomljava stakla i uzvici na albanskom jeziku. Suzavac je bačen i u salu Mitrovačkog dvora, gde su bili okupljeni politički predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.

Opširnije - OVDE.
Foto: EPA / Valdrin Xhemaj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: