Prodavačice strahuju od dece, "sin policajca predvodnik"

Prodavačice u Jagodini mesecima strahuju od grupe maloletnika starih tek 13 i 14 godina, među kojima je i sin jednog jagodinskog policajca.

Izvor: Prva

Petak, 23.03.2018.

19:02

Prodavačice strahuju od dece,
Foto: Screenshot

Kako se navodi, dečaci mesecima maltretiraju prodavačice trgovinskih objekata u Jagodini, a jednoj su pretili i replikom pištolja.

Predvodnik grupe je sin jagodinskog policajca koji ima samo 13 godina i više od 20 krivičnih dela.

“Došao je do kase, bila je gužva i koleginica je radila. Onda se vratio i tu mu je ispao pištolj. Dohvatio ga je i stavio ispod duksa”, kaže prodavačica Marija Mijailović.

“Uperio mi je pištolj u glavu, a kako da znam da li je pravi ili ne i šta bi moglo da se desi. Posle su stali kod vrata i rekli ‘videćete vi tek’. Tu je naišao jedan čovek i izbacio ih, rekao im je ‘vidite da devojci nije dobro, da plače’. Tu je došla policija, a tata me je čekao posle smene ispred prodavnice”, dodaje prodavačica Aleksandra Manojlović.

Otac kaže da je reč o replici pištolja i da mu je rekao da ga koristi samo u njegovom prisustvu gađajući u metu.

Ipak, iz Centra za socijalni rad navode da im je slučaj tog dečaka već je poznat.

“Pokušavali smo da radimo savetodavno, ali posle smo odlučili da dete treba izmestiti iz porodice i Ministarstvo nam je dalo saglasnost da se dete smesti u ustanovu”, kaže direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: