Brajović uz Đukanovića, Vuksanovićeva ne odustaje

Podgorica -- Predsednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović podržao je kandidaturu Mila Đukanovića za predsednika CG, javljaju podgorički mediji.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Brajović je izjavio da Socijademokrate žele predsednika države sa kojim dele bazične programske vrednosti i smatraju da je Đukanović pravi čovek za to mesto.

“Milo Đukanović je kandidat sa kojim smo ne tako davno obnovili državnost i koji ima političku snagu, znanje i reputaciju da bude na čelu Crne Gore, u zemlji članici Evropske unije", navode iz SD, prenose mediji.

S druge strane političkog spektra, na opozicionom polu, predsednički kandidat opozicione SDP Draginja Vuksanović izjavila je da neće povlačiti kandidaturu jer bi to značilo predaju pobede u ruke kandidata DPS-a.

“Kandidat sam građanske Crne Gore i mislim da građani imaju pravo da imaju svog kandidata. Moj odustanak bi predstavljao predaju pobede u ruke kandidatu DPS i to mi ne pada na pamet", kazala je Vuksanović.

Ona je još dodala da će, ukoliko bude izabrana za predsednicu, savesno brinuti o državnim resursima i za svaki korak odgovarati narodu.

Predsednički izbori u Crnoj Gori biće održani 15. aprila. Rok za podnošenje kandidatura je 26. mart.

Region

strana 1 od 115 idi na stranu