Nađen leš žene koju je navodno muž gurnuo sa mosta

Leš žene koja je pala sa Mosta slobode, a za koju su mediji pisali da ju je muž gurnuo, pronađen je danas u Dunavu nizvodno od Sremskih Karlovaca.

Izvor: Beta

Sreda, 21.03.2018.

18:08

Nađen leš žene koju je navodno muž gurnuo sa mosta
EPA-EFE/Sasha Steinbach

To je potvrđeno Beti u novosadskoj policiji. Izvor iz policije rekao je Beti da je leš žene slučajno pronašao jedan ribolovac.

Mediji su ranije javili da je u pitanju Marija Grahovac (40).

Njenom mužu Z. G. (46) u međuvremenu je sud odredio pritvor do 30 dana, nakon što je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je krajem februara počinio ubistvo.

Muž je pre privođenja izjavio da je Marija skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa.

Mediji su naveli da tužilaštvo sumnja da je osumnjičeni zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta.

Marija Grahovac je bila profesorka likovnog u Osnovnoj školi "Miroslav Antić" u Futogu, a njen muž je profesor u srednjoj Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: