Tri udesa rano jutros, troje povređeno

Beograd -- U Beogradu su se jutros dogodila tri saobraćajna udesa, u kojima su povređene tri osobe od kojih jedna teško.

Izvor: Tanjug
Podeli

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da u 06.10 sati, na novom Novosadskom autoputu, kod isključenja za autoput Beograd-Zagreb, u saobraćajnoj nezgodi 60-godišnji muškarac zadobio povrede glave i ramena, nakon čega je prevezen na VMA.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 06.28 sati u Bulevaru JNA na Voždovcu, lakše je povređena 19-godišnja devojka i prevezena je na VMA.

U 06.54 sati na starom Batajničkom putu, kod izlaza prema Pazovi, teške povrede vilice i zuba zadobio je 63-godišnji muškarac koji je, takođe, prebačen na VMA.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 80 intervencija od kojih 14 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

Juče je, kako je dodala, zabeleženo 120 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saorbaćajne nezgode, jedan pad sa visine s teškom povredom i jedna tuča u stanu, takodje s teškom povredom.

Hronika

strana 1 od 118 idi na stranu