Ruski "Noćni vukovi": Odakle sad panika zbog nas? / VIDEO

Motociklistička misija iz Rusije, Noćni vukovi, stigla je u ponedeljak uveče u Beograd, a u sredu su iz Novog Sada krenuli na turneju Ruski Balkan.

Izvor: B92, O2

Utorak, 20.03.2018.

19:23

Ruski
screenshot

Samo najava njihove turneje “Ruski Balkan" izazvala je oprečne reakcije u javnosti i podigla medijsku prašinu.

To je, čini se, bio i razlog očigledne nepoverljivosti prema novinarima koji su jutros stigli ispred malog hostela u centru Novog Sada, gde su odseli, kako ih nazivaju, Putinovi bajkeri. Spekulisalo se da ovom turnejom započinju separatističke konflikte, te da im je namera da povežu ultradesničarske organizacije na Balkanu.

“Ne znam. Nemam komentar. Ova akcija se održava već deset godina. Obilazimo Srbiju i sve ostale pravoslavne zemlje,Republiku Srpsku, Crnu Goru, Makedoniju dva puta godišnje. Odakle sad takva panika zbog nas? Ne shvatam i ne komentarišem. Naša politika je pravoslavlje i spajanje ljudi iz pravoslavnih zemalja”, rekao je Jevgenij Stogov.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: