NS: Napadnuti aktivisti; SNS: Jeremić je lažov

Vuk Jeremić je saopštio da je dvoje aktivista njegove Narodne stranke napadnuto u Smederevskoj Palanci. SNS uzvraća: Jeremića boli još jedan izborni debakl.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.03.2018.

07:50

NS: Napadnuti aktivisti; SNS: Jeremić je lažov

Iz SNS-a tvrde i da Jeremić ne zna šta govori i radi, te da je u tom gradu provocirao građane, psovao, pretio i nudio novac ne bi li dobio bar jedan glas na predstojećim izborima u toj opštini.

Jeremić je ranije izneo tvrdnju da su njegovi aktivisti napadnuti zato što je on ovih dana "otkrio" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno imao tajni sastanak u Parizu sa Hašimom Tačijem.

SNS je u saopštenju navela da je Jeremić toliki lažov da ni sam više ne zna ni šta laže, ni gde, jer to, kako kažu, radi na mig i po direktnom naređenju svojih šefova kriminalaca, Bašanovića i Limuna.

"Suočen sa još jednim izbornim debaklom, dok ga i dalje boli poraz njega i njegovog partnera tajkuna Đilasa na beogradskim izborima, danas je, zajedno sa svojim kriminalcima i siledžijama, provocirao građane Smederevske Palanke, psovao, pretio, nudio novac, radio sve samo da bi dobio bar jedan glas, jer je svestan da ga je narod u Srbiji odavno prozreo", ocenjuje SNS u saopštenju.

"Poručujemo Vuku Limunovom Jeremiću da je prošlo vreme kada je narod u Srbiji strepeo od kriminalaca i da mu nikakvi mafijaši, ni milioni evra sumnjivog porekla, ne mogu pomoći da mu bilo ko u Srbiji poveruje, ili da glas takvoj političkoj i moralnoj mizeriji", piše u saopštenju SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: