Težak lančani u Beogradu, zakucao se u pokvaren autobus

Šest ljudi je povređeno, od čega jedna osoba teže, u lančanom sudaru kod Mosta na Adi u kojem su učestvovala dva automobila i autobus.

Izvor: B92

Nedelja, 18.03.2018.

19:56

Težak lančani u Beogradu, zakucao se u pokvaren autobus
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Teže je povređen 19-godišnji mladić koji je zadobio teške povrede glave (prelom baze lobanje), navodi za B92.net portparolka Hitne pomoći Nada Macura, ističući da ostali nisu životno ugroženi.

Do sudara je došlo oko 18 časova kada je jedan automobil udario u autobus koji je stajao na putu, da bi nakon toga u sudaru učestvovalo još jedno vozilo, kažu za B92.net iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ipak, oko mesta udesa postoje nejasnoće – prema podacima MUP sudar se dogodio na Mostu na Adi, dok iz Hitne pomoći navode da je sudar bio ispod mosta.

Prema pisanju medija, do sudara je došlo kada se automobil "golf 5" tokom preticanja zakucao u pokvaren autobus koji je stajao u desnoj traci.

“Prva lekarska ekipa prevezla je u Urgentni centar mladića starog oko 19 godina sa teškom povredom glave, koji je bio bez svesti. Druga ekipa prevezla je dve muške osobe od oko 20 i 60 godina starosti u svesnom stanju, dok je treća ekipa prevezla u Urgentni centar, takođe u svesnom stanju, muškarce od 16, 19 i 15 godina”, navode iz Hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: