"Ogromno curenje informacija i laži iz FBI, ministarstva"

Mnogi ljudi otkrivaju "ogromno curenje informacija, laganje i korupciju na najvišim nivoima" FBI, ministarstva pravde i Stejt departmenta.

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

19:55

Foto: Gettyimages

To je izjavio predsednik SAD Donald Tramp.

U tvitovima objavljenim dan nakon što je ministar pravde Džef Sešns smenio zamenika direktora FBI Endrua Mekejba po preporuci disciplinske komisije FBI, Tramp je napao ne samo Mekejba već i nekadašnjeg šefa FBi Džejmsa Komija.

"Lažne vesti su van sebe jer je Mekejb uhvaćen i otpušten. (...) Koliko laži? Koliko procurelih informacija? Komi je znao za sve to, i još više", naveo je Tramp.

Mekejb je dugo bio na meti Trampovog besa, a otpušten je pred objavljivanje izveštaja u kom se očekuje da bude zaključeno da on nije govorio o istrazi FBi u vezi elektronske pošte Hilari Klinton.

Tramp je na Tviteru takođe ponovio da nije bilo saradnje njegove kampanje sa Rusijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: