Od sutra opet hladno, i Beograd će se zabeleti

U Srbiji od sutra ponovo hladno. RHMZ upozorava da će se temperature spustiti ispod proseka, odnosno biće za 10 do 15 stepeni niže.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 17.03.2018.

09:18

Od sutra opet hladno, i Beograd će se zabeleti
Foto: GettyImages

Od nedelje u većini mesta od -2 do 2 stepena, a u nedelju uveče i tokom noći na severu i zapadu, a od ponedeljka i u ostalim krajevima, sneg uz formiranje snežnog pokrivača.

I u Beogradu od sutra temperatura znatno ispod proseka, u većini dana od -1 do 2, a u ponedeljak sneg.

U nekim delovima Srbije, uključujući i Beograd, danas pada slaba ili umerena kiša, pa su kolovozi mokri i vozači treba da prilagode vožnju uslovima na putu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Po kiši je vidljivost smanjena, duži je zaustavni put vozila, a veća količina vode koja se zadržava na putu predstavlja dodatnu opasnost na deonicama gde ima kolotraga, rupa ili drugih oštećenja, jer su popunjena vodom pa se ne vide.

Razlog za opreznijom vožnjom su i česti odroni kojih zbog ovakvih vremenskih prilika ima dosta.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta, naveo je AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: