Poslanici SNS potrošili svoje vreme: "Dobili ste petice"

Poslanici vladajuće Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije potrošili su svoje vreme za raspravu o amandmanima na predloge zakona.

Izvor: Beta

Sreda, 14.03.2018.

15:38

Poslanici SNS potrošili svoje vreme:
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Pojedinim opozicionim strankama ostalo još nekoliko minuta za to.

Opozicija je to vreme "čuvala" da bi ipak mogla da kaže po nešto i o nekim drugim predlozima zakona sa dnevnog reda.

"Potrošili ste 10 sati, dovoljno puta ste spomenuli Aleksandar Vučića, svi ste dobili petice. Čestitam, bravo, bravo!", rekla je poslanicima SNS Branka Stamenković iz "Dosta je bilo".

Poslanik Socijademokratske stranke (SDS) Marko Djurišić je rekao da je, posle "tri dana hvalospeva", "red da se saopšti ko je pobedio u poltronstvu".

Na to je poslanik SNS Vladimir Orlić rekao da su gradjani imali šta da čuju, a opoziciji poručio da oni "koji nisu u stanju" da predju cenzus u Beogradu, "ne zasulužuju ni da budu poslanici".

Danas je treći dan rasprave o amandmanima na Predlog zakona o strancima na koji je velik broj amandmana podnela vladajuća većina.

Oni su vreme za obrazlaganje amandmana koristili da pohvale rad Vlade Srbije i predsednika Srbije.

Poslanici se danas često pozivaju na povrede Poslovnika o radu Skupštine i repliciraju jedni drugima, te se rasprava zato produžava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: