Šta je sa napadačem iz Ruzveltove?

Nekoliko sati nakon pucnjave u Ruzveltovoj sudbina napadača je i dalje neizvesna. Kako nezvanično saznajemo, on je živ i u teškom je zdravstvenom stanju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2018.

17:27

Šta je sa napadačem iz Ruzveltove?
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

N. S. je nakon pucnjave pobegao iz firme i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.

Mediji prenose da je on u svom stanu kasnije pokušao da se raznese bombom.

Međutim, od tog trenutka u medijima se pojavljuju suprotne informacije o o njegovom stanju, a zvaničnih informacija i dalje nema.

Kako je rekao zamenik načenika Uprave policije PU za grad Beograd Dejan Bojović, desetak minuta nakon pucnjave policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana izvučen N. S. sa teškim telesnim povredama.

Nešto kasnije ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je u Skupštini Srbije u toku rasprave o amandmanima naveo da je počinitelj izvršio samoubistvo.

"Dogodio se incident sa teškim posledicama, gde je jedno lice, koje je očigledno bilo radnik ili bivši zaposleni te firme, ušlo u firmu, izvršilo teško krivično delo, zatim otišlo kući i izvršilo samoubistvo", rekao je Stefanović.

Iz MUP za B92.net navode da oni nemaju informaciju da li je N. S. živ i uputili su nas na Urgentni centar, dok Iz Urgentnog samo navode da se kod njih nalaze tri osobe – dve na intenzivnoj nezi u teškom zdravstvenom stanju, a jedna na dijagnostici - ali nisu istakli u kakvom stanju je napadač.

Kako navode, osoba koja je na dijagnostici je prebačena na ortopedsko odeljenje i reč je o muškarcu koji je tokom napada skočio kroz prozor.

Podsećamo, pucnjava se dogodila u Ruzveltovoj ulici u centru Beograda nešto pre 11 časova kada je N. S. iz pištolja ispalio više projektila prema dvojici radnika, dok je treći radnik skočio kroz prozor. Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: