Preminula nastavnica za koju je Srbija skupljala novac

Danijela Nikolić, koja je bolovala od tumora limfnih žlezda i za koju je cela Srbija donirala novac, preminula je u Nemačkoj, saopštila je njena porodica.

Izvor: B92
Podeli

Danijela je bila nastavnica u Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Batajnici i obolela je od Non Hodžkin limfoma, zbog čega joj je bio potreban novac za transplantaciju matičnih ćelija. Za lečenje u nemačkoj klinici u Flensburgu porodica je pokušala da sakupi 120.000 evra.

Pomoć u prikupljanju novca im je pružila i humanitarna fondacija "Budi human" Aleksandra Šapića, kao i brojni mediji u Srbiji.

Nažalost, Danijela je preminula u bolnici u Nemačkoj, objavljeno je na stranici njene porodice "Da mama ozdravi" na Fejsbuku.

"Od utorka 6. marta naša draga Danijela nije više sa nama. Napustila je ovaj svet, držeći do svog poslednjeg trenutka za ruku supruga Gorana. Dva dana pre toga poslednji put je videla svoju ćerku Lenu, oprostila se sa sestrom, roditeljima. I na žalost svih nas - otišla. U ime porodice Lukić i Nikolić hvala vam svima koji ste bili uz nju, hvala svima na pomoći, podršci i toplim rečima", stoji u saopštenju.

strana 1 od 148 idi na stranu