Vulin o svom radu: Vrhovni komandant ima zadnju reč

Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da očekuje rekonstrukciju Vlade Srbije do koje, kako kaže, može i treba da dođe.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane
Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane

"Ja sam uvek raspoložen za to da se proceni rad svakog od ministara i da se na osnovu toga, naravno obezbede i bolja rešenja, ili da se pohvale oni koji su zaslužili pohvale za svoj rad. Ne treba ni da vas podsećam da sam smatrao da je potrebno imati i parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim", rekao je ministar Vulin odgovarajući na pitanje novinara da li očekuje rekonstrukciju vlade.

Upitan kako bi ocenio svoj rad, Vulin kaže da njega ocenjuju građani Srbije, a na prvom mestu, kaže, oni koji su ga izabrali.

"Naravno da vrhovni komandant i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić treba da ima zadnju reč, jer je čovek kome Srbija najviše veruje i za koga glasa. I premijerka, ali postoji gradacija odgovornosti i pre svega to treba da učini onaj ko nosi listu i za koga Srbi glasaju, i onaj ko može da kaže da je njegova politička vizija okupila i našu listu i formirala ovu vladu", rekao je i dodao da je njemu čast to što obavlja posao ministra odbrane.

Politika

strana 1 od 280 idi na stranu