Siniša Mali: Meni funkcije nisu bitne

Beograd -- "Ako predsednik Vučić odbornicima predloži da budem gradonačelnik u naredne četiri godine, tako će i biti", izjavio za "Blic" Siniša Mali.

Izvor: Blic
Podeli
Screenshot B92
Screenshot B92

Aktuelni gradonačelnik Beograda je u intervjuu za taj beogradski list govorio o nedavno održanim izborima u Beogradu, rezultatima, izboru gradonačelnika, ali je bilo reči i o rekonstrukciji vlade.

Mali je najpre rekao da je zadovoljan rezultatima koje je SNS ostvarila na beogradskim izborima.

"Mislim da su ovi izbori najveće priznanje za sve nas. Kandidovali smo vidljive rezultate i realne planove, a ne samo jedno ime", kazao je Mali i dodao da "sada kada imaju novac, stabilnost i najbolji tim, rezultati mogu biti zagarantovani".

Na pitanje šta će reći ukoliko mu predsednik SNS Aleksandar Vučić predloži da nastavi da obavlja funkciju gradonačelnika, Mali kaže: "Ako predsednik Vučić odbornicima predloži da ja budem gradonačelnik u naredne četiri godine, tako će i biti", kazao je Mali i dodao da je od gradonačelnika važniji dobar tim koji s njim radi.

Upitan da prokomentariše pisanje pojedinih medija, koji navode da će doći do rekonstrukcije vlade i da će on zauzeti mesto sadašnjeg ministra finansija, Mali kaže da mediji vole da spekulišu i dodaje da je, što se njega tiče, najveća čast služiti svom narodu. Takođe, ističe i da mu nisu bitne funkcije, već završen posao.

"Obećavam vam da ćete na vreme biti obavešteni o svemu", kazao je Mali.

Politika

strana 1 od 280 idi na stranu