Danas oblaci i kiša, do 17 stepeni

U većem delu Srbije danas će biti promenljivo oblačno, malo toplije, ponegde s kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: Beta

Sreda, 07.03.2018.

01:00

Danas oblaci i kiša, do 17 stepeni
Foto: Gettyimages

Uveče se na jugozapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje naoblačenje s kišom.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će u planinskim predelima biti jak. Jutarnja temperatura biće od dva do šest stepeni, a najviša dnevna od 10 do 17 stepeni.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, malo toplije, tokom dana s kratkotrajnom kišom, a u toku noći se očekuje naoblačenje sa kišom. Jutarnja temperatura biće oko šest, a najviša dnevna oko 15 stepeni.

RHMZ navodi da se u Srbiji do petka očekuje intenzivno otapanje snega u brdovito-planinskim predelima visine do 1.300 metara, a od subote i na višim planinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: