Mihajlovićeva: Šapića više ne žele na čelu N. Beograda

Beograd -- Zorana Mihajlović poručila Aleksandru Šapiću da rezultat koji je osvojio na beogradskim izborima pokazuje da ga građani Novog Beograda više ne žele.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug / Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/ Mileta Mirčetić
Foto: Tanjug / Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/ Mileta Mirčetić

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke je rekla da Šapić, "umesto što nastavlja sa napadima na SNS, bolje da pogleda rezulatat, jer su građani glasovima na beogradskim izborima pokazali da ga ne žele na čelu Novog Beograda".

U saopštenju za medije, Mihajlović navodi da građani ocenjuju svačiji rad i da su u nedelju jasno pokazali šta misle o tome kako se radilo u Gradu Beogradu, ali i u drugim opštinama.

"Aktuelna gradska vlast je, zahvaljujući svemu što je uradila u prethodne četiri godine, dobila ogromno poverenje građana da nastavi da vodi i razvija Beograd. S druge strane, Aleksandar Šapić, koji je šest godina vodio opštinu Novi Beograd, ubedljivo je poražen na svojoj opštini, jer su građani pokazali šta misle o njegovom radu i rezultatima koje su mogli da vide u svojoj opštini", poručila je Mihajlović i zaključila da su građani dali poverenje onima iza kojih stoje rad i rezultati i imaju viziju kako da se Beograd razvija u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 280 idi na stranu