Mihajlovićeva: Šapića više ne žele na čelu N. Beograda

Zorana Mihajlović poručila Aleksandru Šapiću da rezultat koji je osvojio na beogradskim izborima pokazuje da ga građani Novog Beograda više ne žele.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 05.03.2018.

14:09

Mihajlovićeva: Šapića više ne žele na čelu N. Beograda
Foto: Tanjug / Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/ Mileta Mirèetiæ

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke je rekla da Šapić, "umesto što nastavlja sa napadima na SNS, bolje da pogleda rezulatat, jer su građani glasovima na beogradskim izborima pokazali da ga ne žele na čelu Novog Beograda".

U saopštenju za medije, Mihajlović navodi da građani ocenjuju svačiji rad i da su u nedelju jasno pokazali šta misle o tome kako se radilo u Gradu Beogradu, ali i u drugim opštinama.

"Aktuelna gradska vlast je, zahvaljujući svemu što je uradila u prethodne četiri godine, dobila ogromno poverenje građana da nastavi da vodi i razvija Beograd. S druge strane, Aleksandar Šapić, koji je šest godina vodio opštinu Novi Beograd, ubedljivo je poražen na svojoj opštini, jer su građani pokazali šta misle o njegovom radu i rezultatima koje su mogli da vide u svojoj opštini", poručila je Mihajlović i zaključila da su građani dali poverenje onima iza kojih stoje rad i rezultati i imaju viziju kako da se Beograd razvija u budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: