Šapić: Neko s Merkelovom, a ja ne mogu do Žike iz Sopota

Beograd -- Kandidat za gradonačelnika Beograda izjavio je da atmosfera u kojoj je tekla izborna kampanja nije dobra za društvo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Ipak, on je rekao i da je “kampanja najmanji problem, jer živimo u sistemu koji je takav-kakav je i ne dozvoljava ti da pokažeš šta znaš i umeš“.

“Mi sa Novog Beograda smo to najbolje osetili... Tu je pitanje te Beogradske hronike, koja je u medijskom smislu simbol grada Beograda. Moža dočekam sledeće izbore da tamo nešto opet kažem“, naveo je Šapić.

Kako kaže, takva atmosfera nije dobra.

“Oni koji prave tu atmosferu... To nije dobro za društvo, obiće im se o glavu. Trudio sam se da na jedan drugačiji način komuniciram, da ukazujem na to što mi se ne sviđa, ali da ne širim mržnju“, istakao je Šapić.

“Voleo bih da predsednik održi obećanje i da pusti nas da se takmičimo za mesto gradonačelnika. Sada smo glasali za odbornike u Skupštini grada, a bilo bi fer da smo se takmičili sa ljudima koji su vodili Beograd....Kada je neko na ovim izborima nosilac liste, a ima prilike da se viđa sa Putinom, Merkelom, a ja ne mogu na telefon da dobijem Žiku iz Sopota jer su mu rekli da mi se ne javlja. To nije baš ravnopravno“, dodao je on.

Izborni rezultati - OVDE.

strana 1 od 280 idi na stranu