"Nema velike izlaznosti, ako se nešto ne promeni kasnije"

Na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda danas do 9.00, prema podacima Cesida, glasalo je 3,9 odsto građana s pravom glasa.

Izvor: Beta

Nedelja, 04.03.2018.

10:19

Foto: Tanjug/Filip Krainèaniæ

Kako je rečeno, u istom periodu na izborima 2014. godine glasalo je 4,6 odsto građana, na parlamentarnim izborima 2016. glasalo je 4,2 odsto građana, a prošle godine na predsedničkim izborima 5,4 odsto.

U Cesidu su naveli da trend ukazuje da neće biti velika izlaznost, ako se nešto ne promeni u narednim satima.

Jedina zabeležena nepravilnost je na biračkom mestu broj 16 u Mladenovcu, gde je došlo do izmena u biračkom spisku, rekli su u Cesidu i dodali da se čeka reakcija Gradske izborne komisije.

Tok izbora uživo možete pratiti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: