Još jedna ostavka u Beloj kući, odlazi i Houp Hiks

Direktorka za komunikacije Bele kuće Houp Hiks, koja je i najduže ostala na toj poziciji od dolaska na vlast Donalda Trampa, podneće ostavku.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 28.02.2018.

22:41

Još jedna ostavka u Beloj kući, odlazi i Houp Hiks
Foto: Gettyimages

Bivša manekenka (29) je dugododišnja Trampova savetnica, a u toku kampanje za predsedničke izbore radila je kao sekretar za medije.

U Belu kuću došla je u avgustu, kada je otkaz dobio kontroverzni Entoni Skaramuči, koji je smenjen posle samo deset dana na funkciji. Pre njega na toj poziciji bio je Rajns Pribus.

Portparol Bele kuće Sara Sanders je rekla novinarima da nije poznato kada će Hiks tačno napustiti mesto direktorke za komunikacije Bele kuće, prenosi Rojters.

Ona je dodala da odlazak Hiks nije povezan s njenim svedočenjem u utorak pred odborom Kongresa SAD o istrazi o navodnoj umešanosti Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine.

Kako tvrde njene kolege, Hiks je navodno rekla da je “ispunila sve što je mogla u Beloj kući“, prenosi BBC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: