Muškarac sinoć upucan u glavu, policija pretresa vozila

Sinoć oko 02.27 u beogradskom naselju Vidikovac ubijen muškarac hicem u glavu. Policija pretresa vozila u tom delu grada.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 28.02.2018.

07:26

Muškarac sinoć upucan u glavu, policija pretresa vozila
Freeimages.com

Oko 02:07 časova na Vidikovačkom vencu, hicem u glavu ubijen je muškarac starosti 30 godina, kažu iz Hitne pomoći i dodaju da je lekarska ekipa Hitne pomoći koja je stigla na mesto ubistva mogla samo da konstatuje smrt.

Mediji prenose da se ubistvo dogodilo u Ulici Vidikovački venac, ispred kafića "3k" i da je ubijen P. A. star 38 godina. Navodi se i da motivi ovog ubistva za sada nisu poznati kao i da je potraga za ubicom u toku.

P. A. je sedeo sa jednim poznanikom u kafiću, kada su ga dvojica muškaraca pozvala da izađe ispred lokala. Posle kraće prepirke, jedan od njih je u P. A. pucao i pogodio ga u glavu iz pištolja, piše N1.

Kako navodi N1, do jutarnjih časova u velikom broju ulica i na raskrsnicama u prestonici bile su raspoređene jake policijske snage, a tokom intenzivne potrage za osumnjičenima proveravani su svi vozači i njihova vozila koja su se zatekla u delu grada u kome se dogodilo ubistvo.

Što se tiče ostalih intervencija Hitne pomoći, oko 19:18 časova Hitna pomoć je pozvana na teren zbog saobraćajne nezgode u Ulici Stevana Filipovića, međutim, po dolasku, zaključeno je da pregledana devojčica starosti 13 godina nije imala povrede, stoga nije odvezena radi daljeg lečenja.

U Ulici Dušana Maksima u Borči, u 21:07 sati, povređen je policajac pešak, međutim, ekipa Hitne pomoći ga nije pronašla na licu mesta.

Pet osoba, uključujući i dvoje dece, povređeno je u Ulici Ignjata Joba oko 23:18 časova, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar i Institut za majku i dete.

U toku noći, najviše poziva Hitnoj pomoći među hroničnim bolesnicima uputile su osobe sa hipertenzijom i osobe sa malignitetom.

Hitna pomoć je do 07:00 časova imala 90 intervencija, od kojih devet na javnom mestu.

Juče je Hitna pomoć je imala 126 intervencija, od kojih 40 na javnom mestu. Dogodilo se i pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teže povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: