"Govorio sam Ivanoviću za obezbeđenje, nije ga zanimalo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima mnogo čudnih stvari u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

23:49

screenshot/Prva

Kako je rekao, kako vreme prolazi sve manje veruje da tragovi ubistva vode na srpsku stranu.

Vučić je u intervjuu za “Blic“ naveo da je on govorio Ivanoviću da treba da mu obezbede obezbeđenje, ali da je Ivanović rekao da ga to ne zanima.

"Rekao sam mu da moramo da nađemo način kako da bude zaštićen, a da to ne budu naši državni organi, jer to nije moguće", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je naveo da ne poznaje Milana Radojičića, o kome, po navodima “Blica“, postoje tvrdnje da je vlast na Kosovu i Metohiji.

"Možda je bio na nekom skupu na kojem sam bio i ja, ali ne znam kako on izgleda, niti sam sa njim razgovarao", rekao je predsednik Srbije.

Upitan da li je pitao brata da li je bio na krštenju Radojičićevog deteta, Vučić je rekao da njegov brat nije bio pet godina na Kosovu.

"Ja stvarno ne znam kakvu laž će izmisliti", rekao je Vučić.

Vučić je ranije izjavio da je sukob ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića i Milana Radojičića trajao od 2000. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: