Radulović negodovao, jer "drugi Radulović" nije zabranjen

Lider DJB Saša Radulović negodovao je zato što Ustavni sud nije hteo da odlučuje po tužbi koju je podneo protiv “Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka“.

Izvor: Tanjug

Sreda, 28.02.2018.

18:33

Radulović negodovao, jer
Screenshot/Youtube

Nosilac te liste je pomoćnik predsednika opštine Zemun Milorad Radulović.

Radulović je listu Milorada Radulovića nazvao “lažnom“ i izneo tvrdnju da ju je pripremio SNS kako bi zbunio birače.

“Lista nosi naziv i reklamira se kao 'Dosta je bilo – Radulović’. Tražili smo privremenu meru da se lažnoj listi zabrani učešće na izborima. Ustavni sud se obrukao, jer nije hteo da odlučuje“, rekao je Radulović novinarima u skupštini.

On smatra da se situacija sa “lažnim listama“ ne dešava prvi put, navodeći da su one postojale i ranije, a kao primer je naveo listu “Tomislav Nikolić“ koja je, kaže, uspela da "prevari" 2,5 odsto birača.

Radulović je poručio biračima da "paze" kada u nedelju dođu na glasanje i izrazio nadu da će Ustavni sud ipak doneti privremenu meru da se “lažne“ liste ne nalaze na glasačkom listiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: